RSS

Lietuviški appai (raidžių neperstatinėt!)

02 Apr

Atostogos Lt tęsiasi, o su jomis – mano išmaniojo kergimas su lietuviškais appais. Keliaujam į Omnitelio app’ų skyrelį, pasirenkam „lietuviškos“ – visokių įdomybių! Nusikėliau „Herbomaniją“ žaidimą, kur reikia Lietuvos miestelių herbus spėti beigi „Lunch“ – nustato, kur esi ir siūlo mitybos taškus pagal atstumą. Su herbais tvarkoj, vaikams gyvybes praradinėti patiko, su Lunch netvarkoj: nesinchronizuotas su Laukinėm žąsim ir pagal abėcėlę valgyklų nerikiuoja, man gi nebūtina, kad būtų už 0,2 km, aš noriu ten, kur @uzkalnis patiko. Kai Zoes šiaip ne taip išgaudžiau, tai rodė, kad maždaug skverelyje prieš prancūzų ambasadą, nu nepatikima, žodžiu, aplikacija, buvau galvojusi viską atleisti, jei veiktų ir siūlytų ką nors man 106 km nuo Vilniaus nutolus, bet kur tau.
„Parkavimas LT“ jau nuo praeitu atostogų turėjau, geras nereikia monetom apsikraut ir paskui parkautomatus lakstyti, „LT radiacinio fono nustatymą“ palikau kitam kartui, o vat „Do It“ – bandau susipažinti. Iš pradžių maniau kad čia kas kitas be manęs pastebėjo Ellą Fitzgerald apie lietuvius 0.44 sekundėj dainuojant (Colas Porteris iš tikro originaliai kaltas):

betgi čia visai ne tai, o navigacinė galimybė nusistatyti arčiausiai savęs esantį šiukšlyną. Buvau girdėjusi kažkur viena ausim apie „žymųjį Žymanto appą“, kokį tai apdovanojimą gavusį už inovatyvią kovą su Lietuvos šiukšlintojais, tai čia gal tas ir bus. Tik nesuprantu, ar čia normalu, kad aplink mane tik nelegalius taškus rodo, t.y. ar Dzūkijos nacionaliniame parke ne tik maitinimo taškų, anot Lunch, bet nė legalių šiukšlynų nėra, ar čia aplikacija pritaikyta tik nelegaliems fiksuoti – pats gali priduoti kokį tašką panorėjęs.
Reikėtų, žinoma, pagal „dirbk ir baiki“ etiką pagooglinti ir pristatyti pilną vaizdą beigi atsakymus į man kilusius klausimus, bet, negaliu, nes, kaip vakar rašiau, internetą iš Omnitelio Edge’o atšvaitų sunkiu kaip girtuoklis degtinę iš katino Vaskos*.

Šiąja neestetiška animalistine gaida ir pabaigsiu – žiū, gal atšvaitų pakaks šiam įrašui į popo įšokti.

* Čia reikia prisiminti tą tarybinį anekdotą, kaip žmona, ieškodama būdų kaip diedą nuo alkoholizmo atpratinti, pastipusį katiną į degtinės balėjką įmetė, pavakare atrado tuščią balėjką ir diedą katiną gręžiantį: „dar, Vaska, dar“.

 
Komentarai įrašui Lietuviški appai (raidžių neperstatinėt!) yra išjungti

Posted by on 2012/04/02 in Lietuvoj

 

Tags: , ,

Comments are closed.

 
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos