RSS

p.s. Teo, duok deguonies: komentarų srautas

08 Nov

čia yra post scriptumas vakar nakties postui „Teo, duok deguonies. Tu gali arba  protingų žmonių komentarų srautas.

Rokiškis seniai pastebėjo, kad žmonės linkę įrašus komentuoti belen kur tik ne pačiam bloge. Man tik keista, kad Rokiškiui keista, kad žmonės daro tai ten, kur jiems patogiau. Man dar keista, kad Rokiškis KOVOJA su tuo draudimo būdu, kai šiaip visada pasakoja, kad su bėda reikia ne kovoti, o surasti priežastį, dėl kurios ta bėda atsirado, pašalinus priežastį gi ir bėdos nebebus. (Bėdas jis vadina kažkaip japoniškai ant ribos su rusišku matu, bet aš neatsimenu).

Čia nenoriu pasakyti, kad reikia šalinti tinklaraščius, kurių komentarai rutuliojasi socialiniuose tinkluose. Bet informaciją gerai yra turėti vienoje vietoje, todėl čia sukopijuosiu komentarus iš dviejų G+ srautų ir vieno FB privato. Nes esu užsimojusi šią problemą išsiaiškinti – jau žinau, pvz., kad šviesolaidis yra susuktas nailoninis megztukas ir kabeliais galima ne tik į Kabelius ateiti, bet ir žemę apkeliauti.

Ačiū Rokiškiui, kad  pasharino mano postą. Taip jį pamatė Nemunas B ir Jonas Laputinskas, katrie teisingai išgrynino mano apveltą pagrindinę mintį: įrašas nėra najiezdas ant Teo, privatininkai jie, ir socialiai atsakingi gali būti tik tiek, kiek gali. Atsakingi yra lietuviški ES paramos paskirstytojai, internetinei atskirčiai skirto projekto pinigus įsavinę truputį paprasčiau, nei prasmingiau. Jei Rokiškio nemalonėn nesat papuolę, tai srautą turėtumėt matyti ir G+: https://plus.google.com/u/0/112287387555836564296/posts/fjR8ZpduNyw

Bet jei jau esat blokuoti, tai čia jums pakopijuosiu:

 

vat ypač šita Jono mintis į temą – ir Skirmanto spėjimas kad KAŽKAS ČIA NE  VISAI TEISINGA:

 

 

taipogi įrodymai, kad aš vaikystėj skaičiau rusišką Pinokio versiją – apie Buratiną:

Paskui atėjo Redas Laukys ir pradėjo keiktis. Bet – pasiruošiam oksiumoroniškam kognityviniam disonansui – nors ir keikūnas yra  drausmingas, tai pakomentavo ir po originaliu įrašu, net du kartus. Bet vistiek čia linką įdėsiu, nes Darželių nuotrauka su kupranugariais tai kažkas tokio:

 

Paskui mes su Skirmantu labai išmintingai kalbėjomės. Vietomis nesupratom viens kito, bet labai stengėmės:

Po to nebeliko nieko kito, kaip tik užsisukt su planetom:

O į mano pačios G+ patalpintą nuorodą atsiliepė tik Julius Pauliukaitis. Bet iš to, ką papasakojo, atrodo, kad su paskutine mylia visur ne kas:

FB su kočėlu per trapią svajonę užvažiavo mano draugė Rita (tam draugai ir duoti, a ne?). Bet tai jos pasisakymą nukopijavau į vakarykščio įrašo komentarus, ten rasit.

Nugi, galvoju, jei žmonės drausmingai komentuotų, kur reikia, tai jau pusvalandis kaip sapnuočiau, kaip Rokiškis tapo visatos valdovu ir mane pakėlė. Žadėjo gi.

 
Komentarai įrašui p.s. Teo, duok deguonies: komentarų srautas yra išjungti

Posted by on 2012/11/08 in Lietuvoj, manokaimas

 

Tags: , , ,

Comments are closed.

 
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos